Reglement

De disco-avonden zullen er als volgt uitzien:

wpid-IMG-20121202-WA0000.jpgVanaf 20.00 uur is er één zaal voor ons geopend in Dancing Bruins, namelijk de Kasteelzaal; deze zaal is rolstoeltoegankelijk.

Tijdens de G-disco is er een echte DJ aanwezig: DJ Frank en DJ Emile zullen voor geweldige muziek en sfeer zorgen. Je kunt ook je favoriete nummer bij hen aanvragen. Verder is er in de zaal voldoende ruimte om te dansen en te zitten. Er is 1 grote bar geopend de gehele avond, bezet door medewerkers van Dancing Bruins. Verder zijn er elke avond rond de 30 vrijwilligers aanwezig. Deze vrijwilligers zijn jonge mensen die zich nauw verbonden voelen met de doelgroep en ervaring hebben met deze doelgroep. Verder zijn er 3 ouderparen (de organisatie) aanwezig. Zij sturen de vrijwilligers aan. Bij calamiteiten, onmogelijk gedrag, zal de organisatie met ouders/begeleiding contact opnemen om duidelijke afspraken hieromtrent te maken.

Het is belangrijk om je via de website aan te melden voor elke disco-avond zodat de organisatie voorbereid is op het aantal mensen. Dus ook introducee en begeleiding vanuit de huizen/instellingen graag opgeven.

IMG_0987.JPG

De entree is 10,00 Euro (deze entree geldt ook voor de introducee en begeleiding) Hiervoor krijgt de discoganger/introducee/begeleider 4 munten en in de loop van de avond wordt er 4 keer met bittergarnituur rondgegaan. Er zijn twee soorten munten, voor frisdrank en voor alcohol. Je kunt ten hoogste 4 alcoholische drankjes krijgen. Extra munten kopen is mogelijk, echter niet voor extra alcohol.

Consumptiemunten kunnen na afloop niet ingeleverd/geruild worden. Neem ze eventueel een volgende keer mee of doneer ze aan de organisatie.

Het schenken van alcohol kan plaatsvinden in samenspraak met ouders/begeleiding. Geef bij aanmelding via de website aan hoeveel alcoholische consumpties uw zoon/dochter/client mag nuttigen. Men kan dit ook bij binnenkomst doorgeven.

Bij de ingang staan enkele mensen van de organisatie die jullie zullen ontvangen en waar je aandachtspunten of bijzonderheden aan kunt doorgeven. Ook is het mogelijk om hier een telefoonnummer achter te laten om eventuele vroegtijdige beëindiging van de disco te regelen met thuis.
Ouders mogen bij het wegbrengen natuurlijk even mee naar binnen om de sfeer te proeven, echter blijf niet te lang hangen want de disco is vooral zonder ouders bedoeld.

Introducee (broer/zus, buurjongen,/meisje, neef of nicht) is van harte welkom. We willen dit vooral stimuleren voor de ongedwongen sfeer, echter liever geen ouders.

Het is niet mogelijk voor de discogangers om zich buiten de disco op te houden. Wel is er beneden een afgesloten binnenplaats voor eventuele rokers. Ook is het voor een enkeling mogelijk om het sigaretje voor de ingang op te roken in het bijzijn van de organisatie.

IMG_1178.JPG

Er zijn minimaal 2 personen met EHBO aanwezig, echter de organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele calamiteiten en ongelukjes. Neem ook geen waardevolle spullen mee die je kunt verliezen.

De verantwoordelijkheid voor de discoganger begint binnen. Dit betekent ook dat het prettig zou zijn als u uw zoon/dochter/client komt ophalen, dat u dit even meldt bij de mensen die bij de deur staan.
Buiten staan nog enkele vrijwilligers met een lichtgevend hesje aan om de discogangers die alleen komen, te begeleiden naar de taxi’s.
Het komt een enkele keer voor dat een taxi veel te laat komt, in dat geval blijven wij als organisatie altijd bij uw zoon/dochter/client. Eventueel zullen we er zelf voor zorgen dat de discoganger thuisgebracht wordt.

Einde van de disco is 24.00 uur. Ophalen is mogelijk vanaf 23.15 uur. U kunt dan gerust binnenkomen en eventueel nog een drankje nemen met uw zoon/dochter aan de bar.

vervoerHet vervoer naar de disco moet u zelf verzorgen voor uw zoon/dochter/client. We zijn niet in het bezit van een bus o.i.d maar willen wel meedenken, bekijken of er samen gereden kan worden etc. Eventueel is er een mogelijkheid om vrijwilligers hiervoor te vragen, echter men moet begrijpen dat dit in hoge uitzondering gedaan wordt.

Discogangers met een glutenvrij dieet kunnen hun hapjes (ook 4 per avond) krijgen in de Buddha lounge bij de klein bar. Wel even aangeven bij de aanmelding ! Er is hier ook glutenvrij bier met en/of zonder alcohol.

Mocht u op de discoavond contact willen hebben met iemand van de organisatie dan kunt u bellen met het mobiele nummer van Bernadet Wieffer: 06-47547166

15 gedachten over “Reglement

 1. Hallo, ik heb een vraagje; waar is deze G-disco?!…
  En is dat voor alle leeftijden?!

  Ik hoop dat jullie me dar even kunnen door emailen?!

  Met vriendelijke groeten Aliene

  • Hoi Aliene,

   De eerstvolgende G-disco is op 17 mei om 20:00 uur. Dat is voor alle leeftijden.
   We hebben geprobeerd om je te emailen, maar kregen een foutmelding.

   Hopelijk lees je dit bericht nog.

   Groeten De Organisatie

 2. Hoi allemaal,

  Ik ben nu 1x bij de G-Disco geweest de sfeer is hier fantastisch .!!! A.s zaterdag ben ik weer van de party samen met mijn buurvrouw Marja stegeman

  Tot. Zaterdag en snel

  Muzikale groetjes uit Almeloooo

  Robin Pinkster
  http://Www.robinpinkster.nl

  P.s. zouhet leuk vinden een keer een paar feest nrsss te zingen bij jullie disco laat me maar weten.!!

 3. wat een geweldig initiatief, mijn zoon Emiel wil al zoooo lang een keer naar bruins (net als zijn broer en zus).
  Hij is 16, volgens mij en hopelijk wordt dit een doorslaand succes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *